JvE Media

Media, maar dan anders.

Een ruim aanbod aan prachtige merken

Elk jaar evalueren wij wat er goed gaat en nemen we gezamelijk een besluit of een merk zijn doel en prestaties heeft gehaald of niet. Dit zorgt ervoor dat alle merken waarmee wij werken altijd voldoen aan de juiste eisen en kwalificaties.

TechTijd. Nieuws

Ontdek de wereld van technologie met TechTijd, jouw go-to bron voor het laatste op het gebied van tech. Bij TechTijd richten we ons op het leveren van actueel en boeiend technologienieuws dat speciaal is afgestemd op de interesses en behoeften van jongeren. Of het nu gaat om de nieuwste smartphones, baanbrekende software-updates of innovaties in kunstmatige intelligentie, ons doel is om je op de hoogte te houden van alle technologische ontwikkelingen die ertoe doen.

Vertel mij meer

UpLite. Radio

UpLite is een bruisend radiostation van JvE Media, speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de levensstijl en interesses van jongeren tussen de 16 en 26 jaar. Met zijn eigen moderne radiostudio gevestigd in Houten, staat UpLite bekend om zijn groot bereik op social media, waardoor het station een centrale rol speelt in de dagelijkse mediaconsumptie van de jongere generatie. UpLite onderscheidt zich door een gevarieerd aanbod van muziek, talkshows en speciale segmenten die de huidige trends, cultuur en belangrijke onderwerpen voor deze doelgroep belichten. De interactie met het publiek staat centraal, waarbij luisteraars worden uitgenodigd om deel te nemen aan discussies, hun mening te geven en betrokken te raken bij de gemeenschap die UpLite om zich heen heeft gebouwd. Het radiostation combineert entertainment met informatieve content, waarmee het niet alleen fungeert als een bron van plezier, maar ook als een educatief platform dat jongeren informeert en inspireert.

Vertel mij meer

Vandaag112. Nieuws

Duik in de actie met Vandaag112, jouw essentiële bron voor het laatste nieuws op het gebied van 112-gebeurtenissen, inclusief politie, ambulance, en brandweerincidenten. Bij Vandaag112 zetten we ons in om jou direct en accuraat op de hoogte te brengen van noodsituaties en belangrijke gebeurtenissen die zich voordoen in jouw omgeving en daarbuiten. Ons platform is specifiek ontworpen om jongeren te informeren over de cruciale rol van hulpdiensten en hoe deze helden dagelijks levens redden.

Vertel mij meer

VandaagDirect. Nieuws

VandaagDirect is een toonaangevende nieuwswebsite en het vlaggenschipmerk binnen het uitgebreide portfolio van JvE Media. Als het grootste en meest invloedrijke platform binnen de organisatie, biedt VandaagDirect actuele, betrouwbare en diepgaande nieuwsverslaggeving en analyses over een breed scala aan onderwerpen. Van lokale gebeurtenissen tot internationale ontwikkelingen, VandaagDirect zet zich in om zijn lezers op de hoogte te houden met accurate en tijdige informatie. De website is ontworpen om een breed publiek aan te spreken en speelt een cruciale rol in het informeren en vormen van de publieke opinie, dankzij zijn toewijding aan journalistieke integriteit en kwaliteit.

Vertel mij meer

WatIsErGaande. Nieuws

WatIsErGaande is een dynamisch en energiek merk van JvE Media, dat zich specifiek richt op een jonge doelgroep. Deze compacte nieuwswebsite biedt actueel nieuws en inzichten met een frisse en toegankelijke benadering, speciaal ontworpen om resonantie te vinden bij jongeren. Als één van de kleinere merken binnen het portfolio van JvE Media, onderscheidt WatIsErGaande zich door zijn focus op thema's en trends die van bijzonder belang zijn voor jonge lezers, van technologie en entertainment tot sociale kwesties en lifestyle. Met zijn vlotte en directe stijl streeft WatIsErGaande ernaar om informatief, maar ook boeiend en relevant te zijn, waarmee het een cruciale rol speelt in het informeren en betrekken van de nieuwe generatie nieuwsconsumenten, terwijl het de principes van journalistieke integriteit en kwaliteit hoog houdt.

Vertel mij meer